منبع و دلیل حرفتان کجاست؟ انسان مثل توپ می چرخد و عقاید و تفکرات ثابت ندارد ،چه بسا مومنانی که کافر شوند وچه بسا کافرانی که مومن شوند. ایمان انسانها و شهر ها و کشور ها قابل اندازه گیری و تشخیص نیست. اگر همه کافر شوند و گناه کنند به ضرر خوشان است نه به ضرر من و خدا و اگر همه ایمان بیاورند و کار خوب انجام دهند به نفع خودشان است نه به نفع من و خدا. لکم دینکم ولی دین """"دین شما برای خودتان و دین من برای خودم""""

از انسانی که با شنیدن حرفهای ضد دینی و ضد انسانی هیجانی میشود ویا  وقتی حرفش را قبول نمی کنند یا با ان مخالفت می کنندصورتش سرخ و سیاه میشود و با خشم  و خشونت رفتار می کند متنفرم که متاسفانه چنین انسان هایی را در بین مردم و همکارانم و دانش اموزانم  به خصوص در شهر ها و خانواده های مذهبی فراوان سراغ دارم. من معلمی هستم که به دانش اموزانم و همکارانم می گویم هیچ اجباری در دین نیست و با زور و خشونت و شلاق کسی را به بهشت و جهنم نمی برند . علی (ع )  خوارج و منافقان و مخالفان خود و اسلام را تا زمانی که دست به شمشیر و خشونت نمی بردند ازادی بیان می داد .

در کلاس من"" ازادی بیان و عقیده با ذکر دلیل و منبع "" است و از سخنان کفر امیز   ضد انسانی و ضد اسلامی ناراحت نمیشوم و طبق ایه ١٨سوره زمر همه جور سخنها گفته می شود و دانش اموزانم نظرها و سخنانرا با ((دلیل و" منبع قبول یا رد کنند)) یکی بیاید با دلیل و منبع خدا را اثبات کند و یکی بیاید با دلیل و منبع انکار کند .یکی بگوید درود بر شاه و دیگری بگوید مرگ بر شاه اما با """"دلیل و منبع""""

بحث ازاد در کلاس درس

منبع ,دلیل ,ضد ,دین ,یکی ,خدا ,و منبع ,دلیل و ,با دلیل ,و خشونت ,من و

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فعالیت ها پژوهشی حوزه علمیه مهدیه(عج) تربت جام خريد اينترنتي لباس زير زنانه مناسب بانوان شيک پوش bamboo-learning-english وبلاگ احقاف اگه حال نداری یا بی حوصله ای بیا تو... حوزه علمیه محمّد رسول الله (ص) انشا پایه هفتم دل نوشته های دل سرگشته من فروشگاه اینترنتی 20 دانلود برای شما